0478/27 84 20 (Gerd) of 0479/93 10 25 (Sylvie)
bereikbaar tijdens onze openingsuren

Ga naar onze facebookpagina waar je alle nieuws, sluitingsdagen en uurwijzigingen terug kan vinden   

Als aanvulling tijdens, voor en na uw revalidatie bieden wij u een oefenruimte van 120M2 aan gevuld met de meest recente en medisch gecertificeerde oefentoestellen. Zowel cardiale, kracht als specifiek functionele oefeningen zijn mogelijk. Wij werken hiervoor steeds op afspraak om kwaliteitsredenen.

Wij zijn geen groot commercieel fitnesscentrum zoals u er wel vele kunt vinden, maar wij bieden u een gezellige professionele trainingsomgeving aan

Tevens kunt u vertrouwen op een persoonlijk medisch verantwoord trainingsschema op UW maat en continu aangepast door ons.

Wij evalueren tijdens elke training uw hartslag, bloeddruk en de stand van zaken betreffende uw vooruitgang.

Naast dit fitness-aspect voor kracht en aërobe training bieden wij ook groepslessen pilates coretraining aan.

Deze wordt gegeven in kleine groepjes en dienen tot versterken van uw corestability via medisch verantwoorde en aangepast pilatesoefeningen. Deze lessen zijn toegankelijk voor al onze patiënten maar ook voor niet-patiënten. In dit laatste geval kunnen wij u pas toegang geven tot onze lessen na overhandigen van alle medische gegevens omtrent eventuele problemen die u heeft, teneinde een les op maat zonder enig risico aan te kunnen bieden.

Tevens kunt u ook komen spinnen bij ons, ideaal als conditietraining.

Telkens bespreken wij eerst met u wat de beste keuze is en indien u medische problemen heeft of en wat er geschikt is voor u.

Prijzen sport

  • Fitness 10 beurten: € 50
  • Fitness maandabo: € 45
  • Fitness 3-maandabo: € 110
  • Pilates 10 beurten: € 65
  • Spinning 10 beurten: € 55
×

Make an appointment and we’ll contact you.